Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Μετακομίσεις αντικειμένων πριν ή μετά την ανακαίνιση

Θέλεις να ξεκινήσεις ανακαίνιση και δεν ξέρεις που θα βάλεις τα πράγματα; Αναζητάς τρόπους για να μετακομισεις εύκολα, γρήγορα και προπάντων φθηνά; Οι εταιρείες Μετακομίσεων – Μεταφορών σε περιμένουν. Δυστυχώς στην εποχή που διανύουμε, τα οικονομικά δεδομένα περιορίζουν τις επιλογές, έτσι προτεραιότητα γίνεται η εύρεση της πιο οικονομικής προσφοράς. 

Οι μετακομισεις από επαγγελματίες περιλαμβάνει την εκτίμηση, τον προγραμματισμό, τη συσκευασία, τη μεταφορά και την τοποθέτηση των αντικειμένων, στο νέο σου χώρο. Μπορείς λοιπόν πολύ εύκολα να αντιληφθείς από πόσο κόπο μπορεί να σε γλιτώσει μία επαγγελματική μετακόμιση. Το δύσκολο είναι να επιλέξεις την εταιρεία που θα αναλάβει τη μετακόμιση. Αλλά και πάλι αν σκεφτείς πόσο χρόνο θα χρειαστείς για να μαζέψεις και να πακετάρεις μόνος σου ένα ολόκληρο σπίτι, ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να φροντίζεις και την οργάνωση της ανακαίνισης, νομίζω ότι κόστος περνάει σε δεύτερη μοίρα.

Μετά, πολύ σημαντικό θέμα είναι αυτό της ασφάλειας. Οι συσκευασίες που θα χρησιμοποιήσεις είναι οι κατάλληλες για τη μεταφορά των αντικειμένων; Μπορείς να εγγυηθείς ότι όλα θα φτάσουν στον προορισμό τους χωρίς καταστροφές ή ζημιές; Και τι γίνεται στην περίπτωση που το σπίτι σου είναι σε όροφο; Πώς θα κατέβουν τα πράγματα; Χωράνε να κατέβουν από τις σκάλες; Μήπως ο ανελκυστήρας της πολυκατοικίας είναι στενός; Πώς θα μεταφερθούν; Πόσες διαδρομές θα χρειαστούν; Έπειτα, αν η νέα κατοικία σου είναι σε όροφο, πώς θα ανέβουν τα πράγματα;

Οι εταιρείες που κάνουν μετακομισεις αναλαμβάνουν το έργο της μετακόμισης της οικοσκευής ή της εταιρείας σας,  επαγγελματικά και αποτελεσματικά. Έτσι λοιπόν, δεν θα έχεις κανένα λόγο να προβληματιστείς για το χρόνο που θα χρειαστείς να αφιερώσεις στην μετακόμισή σου ή για την κούραση της συσκευασίας και της τοποθέτησης των προσωπικών σου αντικειμένων.

Προγραμματίζοντας λοιπόν την ημέρα που θέλεις να πραγματοποιήσεις την μετακόμισή σου, επιλέγοντας τη σωστή εταιρεία Μεταφορών, μπορείς να εξασφαλίσεις ότι θα αναλάβει όλα τα υπόλοιπα:
  • Θα συσκευάσει όλα τα αντικείμενα του σπιτιού, έτσι ώστε εγγυημένα να φτάσουν με ασφάλεια στο προορισμό τους.
  • Θα σου ετοιμάσει μία αναλυτική λίστα με τα περιεχόμενα κάθε κούτας για να γνωρίζεις και να επιλέξεις τι θα πάει πού.
  • Χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα μηχανήματα, θα μεταφέρει τα πράγματά σου, σε όποιον όροφο και να είσαι !
  • Θα σε ενημερώσει για την ακριβή ώρα άφιξης των αντικειμένων σου στο νέο σου χώρο.
  • Θα αποσυνδέσει τις ηλεκτρικές συσκευές, από την παλιά σου κατοικία και θα τις συνδέσει στην καινούρια για να είναι όλα έτοιμα στο νέο σου ξεκίνημα!
Τώρα λοιπόν, μπορείς να ασχοληθείς απρόσκοπτα με την οργάνωση της ανακαίνισης και θα μπορείς να τρέχεις πίσω από τα διάφορα συνεργεία που θα γεμίσουν τον χώρο. Εξάλλου οι μεταφορες μετακομισεις είναι το μικρότερο κομμάτι που θα πρέπει να σε απασχολεί σε μια ανακαίνιση. Στην περίπτωση της κατασκευής νέου σπιτιού και η μεταφορά σου σε αυτό, σίγουρα θα δώσει στην μετακόμιση ένα διαφορετικό χαρούμε τόνο προσμονής. Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου