Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Ανακαίνιση μπάνιου

Η ανακαίνιση του μπάνιου μπορεί να γίνει μία χρονοβόρα αλλά και πολυέξοδη υπόθεση αν δεν προσέξουμε πολύ και δεν ακολουθήσουμε κάποια απαραίτητα βασικά βήματα. 

Πολλοί από εμάς πριν αρχίσουν την ανακαίνιση του μπάνιου τους δεν έχουν ερευνήσει καθόλου για τις τιμές των αντικειμένων που θέλουν να αλλάξουν αλλά και τις συνηθισμένες αμοιβές των ατόμων που αναλαμβάνουν ανακαινίσεις. Έτσι στο τέλος είναι πολύ πιθανόν κάποιος να βρεθεί προ εκπλήξεως όταν ακούσει την τιμή της αμοιβής του τεχνίτη , αλλά και το συνολικό κόστος της ανακαίνισης. 

Για να αποφύγετε τέτοιες καταστάσεις απαραίτητο είναι πρώτον να ερευνήσετε αρκετά μόνες σας τις τιμές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά και ύστερα πρέπει να πάρετε προσφορές από πολλούς επαγγελματίες που θα δουν το μπάνιο σας και θα κοστολογήσουν την τιμή της εργασίας τους. Η ανακαίνιση του μπάνιου μπορεί να συμπεριλάβει πολλές αλλαγές, μπορεί ακόμα μετά την ανακαίνιση το μπάνιο να μοιάζει τελείως διαφορετικό απ’ ότι στην αρχή αλλά και να κοστίσει πολύ ακριβότερα από ότι είχατε προβλέψει. 

Γι αυτό είναι ιδιαίτερα μεγάλης σημασίας η καταγραφή από πριν των πραγμάτων που θέλετε να βελτιώσετε στο μπάνιο σας. 

Έτσι μόλις συμπληρωθούν οι μετατροπές που έχει η λίστα σας θα είστε υποχρεωμένοι να σταματήσετε και να μην σπαταλήσετε χρήματα σε περιττές μετατροπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου