Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Πώς να εξουδετερώσεις τη μυρωδιά του τσιγάρου στο σπίτι σου!


Είτε καπνίζεις εσύ είτε οι επισκέπτες σου είναι πολύ πιθανό το σαλόνι σου να έχει μία πολύ έντονη μυρωδιά τσιγάρου. Φυσικά η μυρωδιά αυτή είναι ανυπόφορη για κάποιον μη καπνιστή, αλλά και για έναν καπνιστή! Επομένως υπάρχουν κάποια πράγματα που θα μπορούσαμε όλοι να κάνουμε ώστε το σπίτι μας να μη μυρίζει τσιγάρο! 


Αρχικά καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να επιβάλλετε σε όσους καπνίζουν να καπνίζουν έξω από το σπίτι , στο μπαλκόνι, ή τουλάχιστον δίπλα σε ένα ανοιχτό παράθυρο. Με τη μέθοδο αυτή μπαίνει στο σπίτι όσο το δυνατόν λιγότερος καπνός γίνεται.

Μην κοιμάστε χωρίς να έχετε αδειάσει και πλύνει τα τασάκια: αν τα αφήσετε γεμάτα όλο το βράδυ το σίγουρο είναι ότι η μυρωδιά του τσιγάρου θα γεμίσει όλο το δωμάτιο. 

Ανοίξτε τα παράθυρά σας για λίγη ώρα πριν κοιμηθείτε ώστε να φύγει το μεγαλύτερο μέρος του καπνού αλλά και της έντονης μυρωδιάς του τσιγάρου. Ακόμα μπορείτε να ανάβετε αρωματικά κεράκια στο σαλόνι σας: είναι πολύ πιο οικονομικά από το αρωματικό χώρου και πολύ πιο όμορφα – θα δώσουν αμέσως μία διαφορετική οσμή στο σπίτι σας! 

Τέλος μη ξεχνάτε να πλένετε όσο ποιο συχνά μπορείτε τις κουρτίνες αλλά και τους τοίχους του σπιτιού καθώς αυτά είναι κυρίως εκείνα που απορροφούν εύκολα και κρατούν τον καπνό και την άσχημη οσμή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου