Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Ποιες τροφές δεν πρέπει να τρώμε μετά το απόγευμα όταν καθόμαστε στο σπίτι


Σίγουρα υπάρχουν πολλά άτομα που εξαιτίας του δύσκολου προγράμματος τους δεν προλαβαίνουν να φάνε ένα σωστό και ολοκληρωμένο γεύμα το μεσημέρι. Αυτό σημαίνει ότι ουσιαστικά ασκούνται σε κάποια μικρά γεύματα καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας και γευματίζουν κανονικά το βράδυ. 


Υπάρχουν όμως μερικές τροφές οι οποίες είναι απαγορευτικές να τις τρώμε μετά το απόγευμα και κυρίως προτού πέσουμε για ύπνο. Η κατανάλωση των τροφίμων αυτών μας προσθέτει βάρος καθώς ο οργανισμός δεν προλαβαίνει να τις μεταβολίσει σωστά και αυτές αποθηκεύονται σαν λίπος στο σώμα μας και επιπλέον μερικές από αυτές μπορούν να επηρεάσουν τον ύπνο μας δημιουργώντας υπερένταση, φούσκωμα και άλλες παρενέργειες. 

Ξεκινάμε λοιπόν από τα πικάντικα φαγητά. Είναι σίγουρα μία ομάδα τροφών που θα σας δημιουργήσει έντονο αίσθημα φουσκώματος αλλά και καούρες ειδικά το βράδυ που η λειτουργία του μεταβολισμού μας έχει μειωθεί . Συνεχίζοντας, το ίδιο απαγορευτικές για να νυχτερινή κατανάλωση είναι και οι λιπαρές τροφές. 

Ο οργανισμός μας δεν προλαβαίνει να τις διασπάσει και το σίγουρο είναι ότι αν τρώτε συνέχεια λιπαρές τροφές το βράδυ θα δείτε σύντομα να ανεβαίνει ο δείκτης της ζυγαριάς σας. Τέλος τα γλυκά και το κόκκινο κρέας είναι και αυτές από τις τροφές που δεν πρέπει να τρώμε αργά το απόγευμα και το βράδυ καθώς μπορεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου